fbpx

Dal Molise – fra frossen til fantastico!

I den italienske region Molise fremstilles oste specialiteter fra øverste hylde. Kærlighed og passion Italien er kendt for i helt uovertruffen kvalitet.I den italienske region Molise fremstilles oste specialiteter fra øverste hylde.Kvalitet, tradition og teknologi tilsat tålmodighed, sikrer en unik serie produkter, som er uovertruffen i smag og konsistens. Luk øjnene og drøm dig tilbage til …

Dal Molise – fra frossen til fantastico! Læs mere »

Ostesovs

Lækker og cremet ostesovs, perfekt til pastaretter eller kylling. Ostesovs er en klassiker i det italiensk køkken, derfor har vi lavet en hurtig, let og lækker opskrift.

Vildt sovs

En vildt sovs er som navnet antyder, bedst egnet til et stykke vildt kød som hare, kanin, kronvildt eller lignende, dog fungerer en vildt sovs også glimrende med eksempelvis et godt stykke kød fra okse eller gris.

Braiserede Ibérico grisekæber i øl

Grisekæber har længe været et overset stykke kød fra grisen, men er for alvor begyndt at blive populært her de seneste par år – og vi forstår godt hvorfor. Grisekæber får ved braisering en meget intens smag og bliver utroligt møre. En ret der egner sig perfekt til de kolde/våde efterårs og vintermåneder.