Dal Molise – Fra frossen til fantastico!

I den italienske region Molise fremstilles oste specialiteter fra øverste hylde. Kærlighed og passion Vi er stolte over at kunne introducere Dal Molise på det danske marked. Virksomheden ’Dal Molise’ blev grundlagt i år 2000 af Domenico Notartomaso. Ideen er udsprunget af en kærlighed og passion for de bedste fødevarer, fremstillet af nøje udvalgte råvarer. …

Dal Molise – Fra frossen til fantastico! Læs mere »

Ostesovs

Lækker og cremet ostesovs, perfekt til pastaretter eller kylling. Ostesovs er en klassiker i det italiensk køkken, derfor har vi lavet en hurtig, let og lækker opskrift.

Vildt sovs

En vildt sovs er som navnet antyder, bedst egnet til et stykke vildt kød som hare, kanin, kronvildt eller lignende, dog fungerer en vildt sovs også glimrende med eksempelvis et godt stykke kød fra okse eller gris.

Braiserede Ibérico grisekæber i øl

Grisekæber har længe været et overset stykke kød fra grisen, men er for alvor begyndt at blive populært her de seneste par år – og vi forstår godt hvorfor. Grisekæber får ved braisering en meget intens smag og bliver utroligt møre. En ret der egner sig perfekt til de kolde/våde efterårs og vintermåneder.

Canadian Heritage Angus – smagen af velopdrættet verdensklassekød

Heritage Angus – smagen af velopdrættet verdensklassekød Oksekød fra Heritage Angus er en kødoplevelse af de helt store. Men hvad er det, som giver den fantastiske smag og mørhed? For canadiske Heritage Angus er svaret respekt for dyrene, som opdrættes i harmoni med den rene og autentiske billedskønne canadiske natur.   Hemmeligheden bag Canadian Heritage …

Canadian Heritage Angus – smagen af velopdrættet verdensklassekød Læs mere »