fbpx

Brands

Hos DENCON FOODS fører vi en række brands, der hver især tilbyder muligheder for at tage jeres gastronomi til nye højder. Vi er stærke leverandører i flere forskellige kategorier - lige fra gourmet-kød til fast- og Fingerfood.

Canadian Heritage Angus

Oksekød fra Canadian Heritage Angus er en kødoplevelse af de helt store. Men hvad er det, som giver den fantastiske smag og mørhed? 

For Canadian Heritage Angus er svaret respekt for dyrene, som opdrættes i harmoni med den rene og autentiske billedskønne canadiske natur.

Dal Molise

Dal Molise laver ægte Italienske oste, Burrata og Mozzarellaer fra øverste hylde. Kvalitet, tradition og teknologi tilsat tålmodighed, sikrer en unik serie produkter, som er uovertruffen i smag og konsistens.

LikeMeat

LikeMeat laver vegansk “køderstatningsprodukter”,  Like Meat er eksperter i at lave 100% plantebaseret kød alternativer. Og de laver dem så godt at det kan være meget svært at smage forskel.

Label Rouge

Label Rouge er en fransk certificering efter høje standarder, der har til formål at respektere dyrevelfærd, beskytte miljøet og give forbrugeren en god og lækker smagsoplevelse. 

Vælger du produkter med Label Rouge certificering, er du derved sikret et produkt med ekstra høj kvalitet. 

Fingies

En chili cheese top er ikke bare en chili cheese top, det samme gælder en mozzarella stick og en pizza snack. Fingies som er ejet af DENCON FOODS, er kvalitets fingerfood, så skal der piftes op i den klassiske snackkurv, eller skal den lille sult stilles? Fingies tilbyder et væld af muligheder, alle med det tilfælles at de kan spises med fingrene og er utroligt vanedannende.

DeRaza Ibérico

DeRaza er en af Spaniens mest anerkendte opdrættere af den spanske sortfodsgris Ibérico. Hos DENCON FOODS har vi et vælg af udskæringer fra den populære spanske sortfodsgris, Ibérico kan snildt spille op med det bedste oksekød, det har en nøddeagtig smag og en marmorering der får de fleste oksebøffer til at se lidt triste ud.

Tyson

Tyson er producent af kyllingeprodukter og brænder for at tilbyde ægte kvalitet i hvert enkelt af disse, uanset om det er fersk, frossen, paneret, grillet eller convenience. 

”Keep it real” handler om at levere ægte smag og dermed give smagsoplevelse af kvalitet med fokus på kundens behov.

Ernest

Fra hjertet af regionen Vendée i Frankrig, hvis klima og skønne natur har lagt grundstenen til andeavl, tilbyder Ernest en bred vifte af produkter: hel and og udskæringer fra racen Berberi.

Som specialist i andeavl siden 1936 kontrollerer Ernest hele processen fra æg til bordet og opnår derigennem høj kvalitet i hver enkel fritgående- eller økologiske and.

Big Al's Food Solutions

Big Al´s er den nemme løsning, uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen. Håndrullede Italienske pizza twist til unge, såvel som gamle – eller de populære ægte flammegrillede burgere som bliver stegt ved imponerende 630°C, som samtidig giver de autentiske grill striber samt den lækre grill smag. 

Country Cuisine

Country Cuisine består af mere end 20 forskellige varianter af kylling, alt lige fra den klassiske og populære “sandwichkylling” til en mere burgervenlige variant som Southern Fried kyllingefilet til lækre saftige kyllingespyd.

Minerva Foods

En lang række af flotte udskæringer af Brasiliansk oksekød. Uanset om de skal bruges af køkkenchefen på den moderne restaurant, eller derhjemme i køkkenet, henvender alle udskæringer fra Minerva Foods sig til forbrugeren som ikke går på kompromis med kvalitet. Ensartede kvalitetsprodukter, hver gang!

Cater Quality

Cater Quality er en serie af kvalitetsvarer til professionelle. Lige fra kyllingespyd og sandwichkylling til kebab og pandekager.

Siver fern farms

Græsfodret lamme- og oksekød direkte fra de grønne marker på New Zealand. Silver Fern Farms er grundlagt i 1948, hvoraf 50% af selskabet er eget af et partnerskab, med alle 16.000 nuværende opdrættere/farmere og befinder sig på den sydlige halvø på New Zealand.

Taylor Preston

Taylor Prestons historie går hele vejen tilbage til 1904, hvor grundlægger Arthur Preston åbnede sin første slagterforretning i Wellington, New Zealand, 116 år senere er 3. generation af familien Preston stadig en stor del af virksomheden.

La Selva

I 1917 startede Josep Alberti og hans kone Mercé Bosch en lille slagterforretning i landsbyen Campllong, i det nord-østlige Spanien – samme sted hvor deres hovedkontor er i dag. La Selva er høj kvalitet og har derfor også opnået stor popularitet i Spanien med deres lækre spanske delikatesser.

Gourmet Quality

Gourmet Quality er råvarer i gourmetklassen. I sortimentet har vi samlet de bedste varer, fra nøje udvalgte producenter, der alle har bygget deres ry på at levere de bedste varer til kræsne kunder.

Food Studio

Food Studio laver supper og bouillon, som den travle hverdag ikke giver tid til. Smagfuld og langtidskogt fond kendt som Bone Broth. Et sundt og lækkert alternativ til den traditionelle bouillonterning.

Wooden Spoon

Økologisk Bone Broth der har langtidssimret i over 48 timer, for maksimal smag. Kan tilsættes i alle slags gryde og simreretter eller blot nydes som suppe.

Heat'N Eat

Heat’N Eat er som navnet antyder, produkter som blot skal varmes for derefter at kunne nydes.