fbpx

Handler du engros fødevarer?

Hvis svaret er JA! Så er du landet, det helt rigtige sted.

Over 25 års erfaring indenfor foodservice

Uanset om du driver en cateringvirksomhed, en restaurantkæde, et hotel eller noget fjerde, kan du regne med DENCON FOODS A/S, som din pålidelige partner til at levere de bedste fødevarer til dine kunders tallerken. 

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan styrke din forretning med vores udsøgte udvalg af engros fødevarer.

Foodservice sortiment

Vi har et bredt sortiment af fødevarer fra hele verden, indenfor både køl og frys.
Gå på opdagelse her på siden — og fandt du ikke det du søgte, så kontakt os. 

Okse

Gris

Bacon
Lam
And

Kylling

Andet fjerkræ

Fastfood
Ost

Bælgfrugter & plantebaseret

Brød og kager

Bone Broth

Om os

DENCON FOODS — Est. 1995

Spørger du os, hvad hvad der kendetegner den bedste service, er vi ikke i tvivl: Det handler om tillid. Tillid til at din bestilling har en høj ensartet kvalitet og er fremme til tiden, mens de mennesker – du samarbejder med – besidder et stort servicehjerte og udviser fleksibilitet, så også din hverdag hænger sammen.
DENCON FOODS står for disse dyder, hvor produktet og relationen garanterer dig en god oplevelse. Vi tilbyder et bredt sortiment, der er nøje kvalitetskontrolleret af vores egne specialister. Læs mere om DENCON FOODS historie her.

Engros fødevarer fra hele verden

DENCON FOODS A/S er din pålidelige leverandør af et bredt udvalg af fødevarer til foodservice-industrien. Vi er specialiseret i at levere førsteklasses produkter til grossister, der spænder over en omfattende række kulinariske specialiteter fra hele verden.

Kvalitetsprodukter til foodservice

Med vores fokus på tillid og kvalitet bringer vi de bedste råvarer fra hele verden til dine kunders tallerken. Vores sortiment omfatter eksklusive produkter som japansk KOBE, italiensk Burrata og Mozzarella, fransk fjerkræ, amerikansk oksekød, indisk Naan og meget, meget mere, alt sammen skræddersyet og kvalitetstjekket til at imødekomme behovene i foodservice-branchen.

Kvalitet i hver en bid

Vi forstår vigtigheden af pålidelig levering og ensartet kvalitet, og derfor arbejder vores dedikerede teams hårdt hver dag, for at sikre, at alt lige fra pakningen på lager, transporten og kvalitetskontrol bliver opfyldt til punkt og prikke hver dag.

Mere kapacitet = flere muligheder

— OPFØRT I 2022​

Vores nye frysehal giver os en masse fleksibilitet i et uforudsigeligt marked.
Derudover giver det en bedre sikkerhed for kunder og samarbejdspartnere.
Med udvidelsen råder vi nu over næsten 5000 pallepladser.

Kontakt os idag

Du kan læse mere om, hvordan DENCON FOODS behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores Privatlivspolitik *

Scroll to Top