fbpx

Ungarsk paprikasauce

Wooden Spoon Bone Broth Oksefond er en oksefond udviklet i samarbejde med Wooden Spoon, den fungerer perfekt som base i en sauce, gullash eller anden simreret. Den kan nydes både koldt direkte fra glasset eller opvarmet til suppe. Fonden er fremstillet efter gamle traditionelle metoder, hvilket betyder, at den har simret i mindst 18 timer. Bone Broth oksefonden er langtidskogt med oksekraftben samt smagsforstærkende grøntsager og urter som gulerødder, tomat, løg, selleri, hvidløg, persille, estragon m.m. Der er tale om et økologisk certificeret produkt, som er lavet på friske råvarer, omhu og kærlighed – uden brug af tilsætningsstoffer. Brug fonden direkte fra glasset til sammenkogte retter, saucer, supper etc.

Tips & tricks

Meljævning: Har du ikke tid til at vente på at sovsen koger ind, kan du lave en meljævning, den består af 2 dele mel og 1 del vand som kommes i et glas eller beholder, ryst det godt og hæld det langsomt i lidt ad gangen imens du rør rundt, så undgår du klumper. Sovs jævnet på hvedemel skal koge i op til 5 min. for at jævne fuldt ud og for at undgå melsmag.

Fremgangsmåde:

1. Smelt smørret i en gryde.

2. Kom paprika, Worcestershire Sauce, løg og peberfugt i gryden og lad det stege ved høj varme i nogle minutter.

3. Tilføj tomatsauce, Wooden Spoon Bone Broth Oksefond samt fløde og lad det koge op.

4. Sæt log på gryden og lad saucen små simre under låg i nogle timer hvis du har tiden.

Skal det gå stærkt kan du jævne saucen med det samme, men vi anbefaler at du lader den simre i minimum 30 min.

Velbekomme!

Øvrige opskrifter

Opskrifter

Boller med cannellini bønner

Læs mere
Opskrifter

Bønne konfekt

De her er simpelthen vildt lækre, og virker så syndige, men er langt sundere end traditionel julekonfekt. Og bønnerne dem kan man ikke smage.
Læs mere
Opskrifter

Brownie med sorte bønner – uden mel

Hvem elsker ikke en god brownie? Og her er en som er en sundere en af 'slagsen' og så er den uden mel.
Læs mere
Opskrifter

Domoda med kikærter og perle couscous

Domoda er en traditionel Ghambiansk gryderet med peanut butter. I originalen er der oksekød, men den smager fantastisk med kikærter i stedet.
Læs mere
Scroll to Top