fbpx

Sennepssovs

Sennepssovs, perfekt til fisk og schnitzel. Denne opskrift er lavet på vores økologiske Wooden Spooon Bone Broth Kalv er udviklet i samarbejde med Wooden Spoon og udgør en smagfuld base i en sauce, gullasch eller simreret. Den kan også nydes koldt eller varmes op som suppe. Fonden er lavet efter traditionel fremgangsmåde, hvilket betyder, den er langtidskogt på kalvekraftben med udvalgte grøntsager og urter som løg, hvidløg, selleri, gulerod, laurbær, estragon, persille etc. Resultatet er en velsmagende slow food, der kan bruges let og ubesværet direkte fra glasset. Produktet er økologisk certificeret.

Tips & tricks

Meljævning: Har du ikke tid til at vente på at sovsen koger ind, kan du lave en meljævning, den består af 2 dele mel og 1 del vand som kommes i et glas eller beholder, ryst det godt og hæld det langsomt i lidt ad gangen imens du rør rundt, så undgår du klumper. Sovs jævnet på hvedemel skal koge i op til 5 min. for at jævne fuldt ud og for at undgå melsmag.

Fremgangsmåde:

1. Smelt smørret.

2. Kom sennep og citron i og rør rundt ved høj varme, lad det stege i et par minutter.

3. Tilføj Bone Broth og lad det koge op.

4. Når sovsen koger hældes fløden i og lade sovsen koge op igen.

5. Skru ned på lav varme og lad sovsen koge ind, for maksimal smag bør du lade sovsen koge i et par timer.

Velbekomme!

Øvrige opskrifter

Opskrifter

Boller med cannellini bønner

Læs mere
Opskrifter

Bønne konfekt

De her er simpelthen vildt lækre, og virker så syndige, men er langt sundere end traditionel julekonfekt. Og bønnerne dem kan man ikke smage.
Læs mere
Opskrifter

Brownie med sorte bønner – uden mel

Hvem elsker ikke en god brownie? Og her er en som er en sundere en af 'slagsen' og så er den uden mel.
Læs mere
Opskrifter

Domoda med kikærter og perle couscous

Domoda er en traditionel Ghambiansk gryderet med peanut butter. I originalen er der oksekød, men den smager fantastisk med kikærter i stedet.
Læs mere
Scroll to Top