fbpx

Spicy kikærtepålægssalat

Opskriften passer til 15 personer. Lækker vegetarisk pålægssalat lavet på kikærter, opskriften er både mættende, frisk og cremet. Denne kikærtesalat smager vidunderligt, den er super let at lave. Prøv den i en ren wrap eller sandwich eller kom den på et godt stykke rugbrød. Kan fint passe ind på det klassiske julebord, til påskefrokost eller lignende, ganske enkelt har du her en pålægssalat som alle med stor nydelse kan sætte tænderne i.

Tips & tricks

Opskriften her kan fint passe ind på det klassiske julebord, til påskefrokost eller lignende, ganske enkelt har du her en pålægssalat som alle kan sætte tænderne i uanset anledningen.

Fremgangsmåde:

Det her kan knebent kaldes en “fremgangmåde”, men den lyder sådan her: Alle ingredienser blandes og smages til med salt og peber.

Øvrige opskrifter

Opskrifter

Boller med cannellini bønner

Læs mere
Opskrifter

Bønne konfekt

De her er simpelthen vildt lækre, og virker så syndige, men er langt sundere end traditionel julekonfekt. Og bønnerne dem kan man ikke smage.
Læs mere
Opskrifter

Brownie med sorte bønner – uden mel

Hvem elsker ikke en god brownie? Og her er en som er en sundere en af 'slagsen' og så er den uden mel.
Læs mere
Opskrifter

Domoda med kikærter og perle couscous

Domoda er en traditionel Ghambiansk gryderet med peanut butter. I originalen er der oksekød, men den smager fantastisk med kikærter i stedet.
Læs mere
Scroll to Top