fbpx
DENCON FOODS
Tillid & kvalitet

Spørger du os, hvad hvad der kendetegner den bedste service, er vi ikke i tvivl:
Det handler om tillid.

Afspil video
Tilbydning af fryselager
— Opført i 2022

Mere kapacitet = flere muligheder.

Vores nye frysehal giver os en masse fleksibilitet i et uforudsigeligt marked. Derudover giver det en bedre sikkerhed for kunder og samarbejdspartnere.  

Med udvidelsen råder vi nu over næsten 5000 pallepladser.

< Klik på videoen til venstre.

Hånd i hånd med vores samarbejdspartnere
— i over 25 år

Vi tror på, at en stærk relation er bedre end et enkelt salg. Det er bundet op i vores traditioner og værdier gennem de sidste 25 år. Når det går godt for vores samarbejdspartnere, går det godt for os.

Netop for at skabe værdi hos alle parter, er vores filosofi at gøre arbejdet lettere og fremme et langsigtet partnerskab.

Afspil video
DENCON FOODS A/S
— Est. 1995

Spørger du os, hvad hvad der kendetegner den bedste service, er vi ikke i tvivl: Det handler om tillid. Tillid til at din bestilling har en høj ensartet kvalitet og er fremme til tiden, mens de mennesker – du samarbejder med – besidder et stort servicehjerte og udviser fleksibilitet, så også din hverdag hænger sammen.

DENCON FOODS står for disse dyder, hvor produktet og relationen garanterer dig en god oplevelse. Vi tilbyder et bredt sortiment, der er nøje kvalitetskontrolleret af vores egne specialister.

Skræddersyet løsninger
— i over 25 år.

Vi tilbyder derfor opmærkning og pakning efter dine ønsker og behov – i en proces hvor vi minimerer unødigt og tungt papirarbejde så meget som overhovet muligt. Samtidig kan vi stå for udvikling af nye koncepter, hvis din forretning har behov for en ny målrettet løsning.

Når du samarbejder med os, trækker du på specialviden og indsigt i næsten alle typer af behov inden for det brede fødevaresegment. Du får derfor kompetent sparring, fødevaresikkerhed, kvalitet og ikke mindst den bedste service i Norden.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Quality in every bite

“Quality In Every Bite” – har været vores leveregel i over 25 år. Efterspørgslen efter bedre fødevarer har været konstant stigende i alle årene. Tiderne har ændret sig, og vi sætter større pris på det gode måltid med den gode historie og fine spisekvalitet.

Økologi, friland, naturlige opdræt, bæredygtighed, dyrevelfærd, rene varer, planteproteiner er blot nogle af de tendenser, som for alvor er slået igennem og slået sig fast i vores tid, og det er en udvikling, som ikke løber baglæns – tværtimod. 

Men vores leveregel handler ikke kun om varen. Det handler i høj grad også om at levere et stykke arbejde og en service, som vi kan stå inde for, og som vores samarbejdspartnere er tilfredse med. Derfor er kvalitet en af vores kerneværdier i virksomheden og vores leveregel.

 

Bæredygtighed

Vi har fokus på bæredygtighed. Vores planet står over for en udfordring – og fødevarer fylder også i det regnskab, fordi der er flere munde, som skal mættes og dermed skal fødevarer produceres og distribueres mere bæredygtigt.

Vi skal naturligvis spise for at kunne leve, men på trods af det er der alligevel meget, vi hver især kan gøre for at mindske klimabelastningen.

Vi har taget en række initiativer og bl.a. udskiftet vores køle-/fryseanlæg til et lavenergianlæg, som har reduceret miljøbelastningen med godt 40%. Overskudsvarmen fra produktionen af kulde bruges desuden til at opvarme kontoret.

Derudover producerer vi nogle varegrupper med 100% grøn energi og har øget andelen af varer, som er opdrættet som frilands og fritgående. Vi forsøger at mindske madspild ved at tilpasse emballager på baggrund af analyser og tilbagemeldinger fra kunder. Vi skifter løbende emballager ud til FSC certificeret karton og til andre mere bæredygtige alternativer.

Vi har introduceret klimavenlige madplaner med et sortiment af bælgfrugter, linser og korn, som er færdigkogte og klar til brug. Vi har også været med til at starte en hel serie med økologisk plantebaserede protein alternativer. Vi er ikke i mål, men vi arbejder løbende på at blive bedre til at støtte den grønne omstilling.

Vores historie

1995

DENCON FOODS bliver stiftet

I 1995 stiftede 4 personer DENCON FOODS fra en lejet kontorpavillon med tilhørende frysehuskapacitet. Udgangspunktet var en passion for særlig kød af kvalitet og lysten til at levere en serviceoplevelse, der kunne stå stolt side om side med produkterne.

Den lille grønne kontorpavillon stod på en græsplæne foran et frysehus i Haderslev. Her var det ikke kun græsset, der voksede, men også ambitionerne og evnen til at levere gode løsninger til foodservicemarkedet.

1995

1997

Kontoret flytter

Derfor blev virksomheden flyttet til et nyt kontor på Finlandsvej 12.

1997

1998

Egne lokaler

 Allerede året efter flytter DENCON FOODS dog til egne og nybyggede faciliteter. Her er der pludselig 630 m2 køle- og fryselager med 325 m2 kontorer og kantine på førstesal. En skarp kontrast til den lejede kontorpavillon, men et vidnesbyrd om en fremadstormende forretning.

 

1998

2001

Salget vokser

Og ganske rigtigt: Øget salg gør, at der udvides til 1.291 m2.

2001

2003

DENCON FOODS udvider – igen!

Yderligere øget salg betyder, at der nu står et domicil på hele 4.505 m2 til rådighed – med størstedelen indrettet som fryselager.

2003

2008

DENCON FOODS i Finland

Siden er der blevet åbnet et kontor i Finland…

2008

2010

Nyt stort tørvarelager

… og udvidet med endnu mere lagerplads til tørvarer uden krav til opbevaringstemperatur.

2010

2013

DENCON FOODS i Sverige

Der udvides igen med kontorer i Sverige…

2013

2016

Nyt kontor i Estland

…og senere hen endnu et kontor i Estland.

2016

2020

25 års jubilæum

Vi kan fejre vores 25 års jubilæum

2020

2021

Plant Food Nordic

Vi opretter datterselskabet ‘Plant Food Nordic’. Der får til opgave at sørge for at vi har fingeren på pulsen og kan tilbyde vores kunder det bedste udvalg af plantebaserede produkter.

Plantebaserede produkter har de seneste år fået enorm vind i sejlene, derfor er det selvfølgelig vigtigt for os at ride med på den bølge. Og vi tror på at det ikke bare er en trend, men at det er kommet for at blive.

2021

2022

Plant Food Nordic – Årets Veganske Virksomhed

Under 1 år efter vi opretter Plant Food Nordic, vinder vi prisen “Årets Veganske Virksomhed” med vores datterselskab “PLANT FOOD Nordic”, kåret af ‘Danmarks Veganske Forening’.

2022

2022

Nyt fryselager

Mere kapacitet = flere muligheder.

Vores nye frysehal giver os en masse fleksibilitet i et uforudsigeligt marked. Derudover giver det en bedre sikkerhed for kunder og samarbejdspartnere.  

Med udvidelsen råder vi nu over næsten 5000 pallepladser.

2022

2023

Burger Academy

Vores første Academy

Et nyt og spændende tiltag i samarbejde med Svensk Cater og Big Al’s. 

Et Burger Academy hvor eksperter fra Big Al’s kom og gav tips og tricks til fintuning af burgers, til udvalgte kunder af Svensk Cater Östersund.
En stor succes med masser af positiv feedback
Se mere her.

2023
Dencon foods er medlem af

Haderslev erhvervsråd

dansk erhverv

SMV Fødevarer

Scroll to Top