fbpx

Tyson – En amerikansk historie

TPA_0985_1_pr_R_ARC-Recovered

Tyson Foods Inc. er en af verdens største fødevarevirksomheder og er en anerkendt markedsleder indenfor protein.

Virksomheden blev grundlagt i 1935 af John W. Tyson, og er vokset støt under 3 generationers familie-ejerskab. Virksomheden har et bredt sortiment af produkter og brands, inkl. deres primære mærke ‘Tyson’.

Med hovedkontor i Springdale, Arkansas har Tyson Foods 139.000 ansatte over hele verden. De er markedsleder indenfor både detail og foodservice i USA, samt i en del andre lande. Tyson Foods udvikler produkter løbende for at gøre mad mere bæredygtigt, skræddersy fødevarer til alle tilgængelige markeder og øge verdens forventninger til hvor meget gode fødevarer kan gøre.

Vi er meget stolte af at Tyson Foods har valgt os som “Selected partners” til at distribuere en del af deres produkt sortiment til foodservice og detail i Norden og Baltikum. Sammen har vi både erfaringen og distributionsnetværket til at sikre at kunderne får en effektiv og stærk leverandør på Tyson produkterne.

Seneste nyt

Kvalitetspizza hos slagteren

Slagter Grønvall er en slagter forretningen som blev grundlagt for over 70 år siden. Fundamentet som forretningen bygger på i dag er både tradition og

Læs mere
Scroll to Top