fbpx

Canadian Heritage Angus – smagen af velopdrættet verdensklassekød

Side view of a Black Angus bull with his herd, looking at camera. Scenic background
Heritage Angus – smagen af velopdrættet verdensklassekød

Oksekød fra Heritage Angus er en kødoplevelse af de helt store. Men hvad er det, som giver den fantastiske smag og mørhed? For canadiske Heritage Angus er svaret respekt for dyrene, som opdrættes i harmoni med den rene og autentiske billedskønne canadiske natur.

 

Hemmeligheden bag Canadian Heritage Angus

Hver dag trækker de med stolthed i arbejdstøjet for udelukkende én ting: At opdrætte Angus kødkvæg i enestående kvalitet – uden at gå på kompromis med respekt for hverken dyr eller natur.

De canadiske farmere opdrætter dyrene, efter årelange traditioner, ud fra principperne og tanken om at naturligt opdrættede sunde dyr, der lever på det uberørte og rene land, giver kunderne den bedste kødoplevelse.

Derfor lever og græsser de store okser frit på åbne landområder. Her får de masser af bevægelse og åbne vidder hvor de kan boltre sig på den canadiske prærie, hvor alt er naturligt – nøjagtigt ligesom dyrenes kost! Den består af kontrolleret foder som snitgræs, korn og alt det grønne som vokser på netop prærien.

Det naturlige opdræt tager ganske rigtigt længere tid, men værner om sund vækst og dyrevelfærd – samt ordentlig forvaltning af naturens ressourcer, som skal gå i arv i generationer.

Disse værdier og hårdt arbejde er en del af den livsstil, det kræver at frembringe noget af verdens bedste kød. Det kan både ses på dyrene og ikke mindst smages!

Heritage Angus er et 100% Canadisk Angus oksekød kvalitetsprodukt med sporbarhed fra jord til bord.

Om det er mørbrad, cuvette, Teres Major eller en anden udskæring, så er delstykkerne altid i en premium kvalitet, minimum AA+. Alt under dette er ganske enkelt ikke en mulighed for de Canadiske farmere, der står bag Heritage Angus.

Her er passion og respekt drivkraften, og kun det bedste er godt nok.
Bemærk at kødet er opdrættet, slagtet og pakket under statskontrol fra The Canadian Food Inspection Agency, der overvåger produktion, programmer og procedurer. 

Seneste nyt

Kvalitetspizza hos slagteren

Slagter Grønvall er en slagter forretningen som blev grundlagt for over 70 år siden. Fundamentet som forretningen bygger på i dag er både tradition og

Læs mere
Scroll to Top