fbpx

Kvalitetspizza hos slagteren

Pizzakit med charcuteri-mozzarella ost

Slagter Grønvall er en slagter forretningen som blev grundlagt for over 70 år siden. Fundamentet som forretningen bygger på i dag er både tradition og fornyelse. Der er varer lavet på opskrifter som ikke har ændret sig siden butikken blev grundlagt, og der er samtidig sket nye tiltag hele tiden for at følge tiden trends.

I år har Slagter Grønvall som er en del af mad med mere-kæden, taget en ny vare i sortimentet – nemlig DENCON FOODS færdige pizzadej og opbygget et koncept omkring den i form af et pizza-kit. Dejen pakkes sammen med udsøgte delikatesser som Serrano, Chorizo, Bresaola, parmaskinke eller hjemmelavede pepperoni samt lækre oste i form af parmesanost eller mozzarella fra den lokale ostehandler hertil friske krydrurter flot pakket og solgt samlet som et samlet pizza-kit til de kvalitetsbeviste. Derudover har man også med dette tiltag fra Slagter Grønvall’s side, lykkes med at få langt flere hverdags-kunder oftere ind i butikken. Forretningen startede op med at sælge dejen på en kampagne i mad med mere-kæden tilbage i Februar. Siden da har salget været stødt stigende.

Vi tog en snak med Tom Munkholm der er ejer og dagligt leder Slagter Grønvall, Tom Munkholm: “Der var en skepsis overfor pizza-kit’et da vi fik at vide den skulle på kampagne. Med alt det færdige pizza man kan få kastet i hovedet alle vegne, kunne vi ikke se hvordan vi også skulle kunne sælge en halvfærdig løsning, men vi blev overrasket. Den første uge solgte vi 40 stk.”

Da vi spørger ind til hvad Tom kommer i sit Pizza-kit i butikken, svarer Tom: “Når vi laver pizza-kit’et bruger vi en frisklavet tomatsauce, frisk mozzarella og vores hjemmelavede chorizo, bresaola eller italiensk parmaskinke sammen med lidt friske krydderurter.”

Pizza-med-charcuteri-og-mozzarella-ost

Vi spørg Tom om han har oplevet problemer med pizzadejen, hertil svarer han: “Nej, pizzadejen er fantastisk let at arbejde med, både for os som skal sælge den og for kunden. Vi tager den bare ud fra frost, tøer den op og derefter holder den 20 dage på køl i emballagen. For kunderne er det også nemt – man behøver ikke engang mel til at brede den ud derhjemme. Vi har faktisk ingen problemer oplevet med produktet. Det har kun været en fornøjelse. Det er også den dej jeg selv bruger derhjemme. Det er en fantastisk pizzadej.”

Tom slutter af: “Vi have ikke forventet det store, men må nok sige at det er en stor success. Det er helt bestemt en varer vi godt kunne se os have i fast sortiment.”

Vores egen konklusion er at en af grundene til succesen er at vi gør kunderne til helten i køkkenet. Ved at samle de bedste råvarer i form af slagterens egne specialiteter og kombinere det med en fantastisk pizzadej, gør vi det let at lave en pizza som kan måle sig med dem man finder på de bedste pizzaria’er og derved får kunden en succesoplevelse. Derudover er det samtidig et sjov og let produkt at arbejde med, hvor hele familien kan være med. Tom fortalte os også glad om hvordan kunder var kommet tilbage til hans slagterbutik og berettigede om de gode oplevelser de havde haft med madlavningen sammen med børnene.

Seneste nyt

Kvalitetspizza hos slagteren

Slagter Grønvall er en slagter forretningen som blev grundlagt for over 70 år siden. Fundamentet som forretningen bygger på i dag er både tradition og

Læs mere
Scroll to Top