fbpx

Du behøver ikke at undvære Frankrig – Duc de Mayenne

Duc de Mayenne
HERTUGINDEN af MAYENNE

— Sådan har franskmændene altid ophøjet deres allerbedste fjerkræ, med en flot titel i kærlighed og respekt.

Frilandskyllingerne er opdrættet i området Mayenne, i den nordvestlige del af Frankrig, hvor de får lov til at gå rundt i små grupper med masser af plads. Fra tidlig morgen til sen aften har de adgang til et stort græsområde med træer og buske, hvor de kan leve et naturligt liv, og samtidig blive beskyttet mod de kølige vinde der kommer ind fra Bretagne.

Frilandskyllingerne spiser naturligt foder, som primært består af korn fra lokalt dyrkede afgrøder, og ikke mindst alle de spændende ting som de kan finde i græsset udenfor.

Det er kun langsomt voksende landracer, egnet til udendørs opdræt, der kan kvalitetsstemples som Label Rouge.

Opdrætstiden er minimum 81 dage – over dobbelt så lang tid som en traditionel kylling, og ca. en tredjedel længere end en fritgående kylling.

LABEL ROUGE
Et officielt kvalitetsstempel fra Det Franske Landbrugsministerium, der garanterer exceptionel høj kvalitet i smag og opdrætsmetode.

Label Rouge vedrører alle elementer af opdræt, fra fjerkræsrace, foder, omgivelser og dyrevelfærd, fordi høj kvalitet i alle parametre afspejles i smagsoplevelsen.

Label Rouge gårde opfylder de højeste standarder inden for fjerkræavl med respekt for traditionerne og er garanti for kvalitet til forbrugerne.

Label Rouge foreskriver blandt andet, at foderet består af min. 75% korn og uden brug af animalsk materiale. Opdrættet foregår både indendørs i naturligt oplyste omgivelser og udendørs i græsfyldte omgivelser med masser af mulighed for skygge.

For flere informationer, klik på dette link: Synalaf | Label Rouge Poultry (poultrylabelrouge.com).

Seneste nyt

Kvalitetspizza hos slagteren

Slagter Grønvall er en slagter forretningen som blev grundlagt for over 70 år siden. Fundamentet som forretningen bygger på i dag er både tradition og

Læs mere
Scroll to Top